Povestea noastră

Clinica veterinară "Bassy" se află în slujba animalelor de companie. Pentru ca ne pasă...

Sunt Laura Rațiu, medic veterinar și owner Clinica Veterinară “Bassy”. În urmă cu 12 ani am înființat clinica urmându-mi vocația și i-am dat acest nume pentru ca, astfel, Bassy a mea să poată rămâne mereu alături de mine.

Este minunat să muncești cu dăruire pentru pasiunea vieții tale! Eu fac acest lucru zi de zi, cu bucurie în suflet, pacienții mei sunt animaluțele și aici e focusul meu, în permanență. Oricât mi-aș dori eu ca animaluțele să vorbească -în adevăratul sens al cuvantului- știm că doar oamenii o pot face și numai oamenii din preajma animaluțelor pot observa și interpreta, zi de zi, comunicarea lor non-verbala și manifestările lor.

Pentru mine animaluțele sunt membrii de familie și prieteni dragi, sunt eternii copii care depind în permanență de părinții lor, sunt copii speciali care își comunică și manifestă nevoile, dorințele și suferințele în mod diferit, fiind suficient să-i ascultăm cu adevărat și să-i observăm cu atenție pentru a-i înțelege și oferi o viață sănătoasă și frumoasă.

Clinica Veterinară “Bassy” este despre și pentru animăluțe, este despre și pentru sănătatea și bunăstarea lor, este despre pasiunea unei întregi echipe pentru animale, este despre competența, profesionalismul și dedicația noastră puse în slujba animăluțelor.

Pentru că ne pasă...